Ιδιαίτερα Ελαστικό!
  Τα κεριά δεν σπάνε
  Πολύ καλή επαναφορά
  Τα κεριά αντέχουν αποθηκευμένα
   μεγάλο χρονικό διάστημα

Castaldo Plast-O-Wax
Κερί χύτευσης για κοσμήματα


Ρωτήστε Όποιονδήποτε™

Το Castaldo® Plast-O-Wax® παράγει κεριά τα οποία είναι ιδιαίτερα ελαστικά, ανθεκτικά και με πολύ καλή επαναφορά. Τα κεριά δεν σπάνε, ακόμα και κάτω από σκληρή μεταχείριση επανέρχονται στην αρχική τους μορφή. Λιγότερα σπασμένα κεριά = μεγαλύτερη παραγωγικότητα.Το Plast-O-Wax συνδυάζει εξαιρετικά καλή ροή που γεμίζει τις κοιλότητες με τις σταθερές ιδιότητες των πλαστικών κεριών. Τα κεριά μπορούν να λυγίσουν και να παραμορφωθούν αλλά επανέρχονται στην αρχική τους μορφή.

Τα κεριά που παράγονται από το Plast-O-Wax δεν γίνονται εύθραυστα με το πέρασμα του χρόνου. Αποθηκεύονται για πολύ καιρό. Βγάλτε κεριά τώρα και κάντε χυτήριο μήνες αργότερα !

Το Castaldo Plast-O-Wax δουλεύεται τόσο στο χέρι όσο και στη κεριέρα. Με ευκολία μπορεί να κατεργαστεί με λίμες και εργαλεία κεριού. Επιπλέον είναι κατάλληλο για υγρή αποκέρωση σε αντίθεση με τα πλαστικά κεριά.

Το Castaldo Plast-O-Wax αφαιρείται από το οποιοδήποτε λάστιχο εύκολα και αναδεικνύει λείες και γυαλιστερές επιφάνειες με ελάχιστη συρρίκνωση Διαθέσιμο σε σακούλες 2 κιλών και σε κουτιά των 20 κιλών.

Ενίεται, 68-71˚ C. / 155-160˚ F.


SDS δελτίο δεδομένων ασφαλείας του υλικού στην αγγλική γλώσσα
Επιστροφή στη σελίδα του μενού 


Copyright © 1991-2015 F. E. Knight Inc. ALL RIGHTS RESERVED